Ett paradis även under sommarhalvåretJäckvik är ett paradis för aktiviteter och friluftsliv, som är en bra utgångspunkt för vandring sommartid. Här är ett eldorado för fjällfiske, vandring, segling och jakt resor - plus mycket mer! I byn finns en välsorterad lanthandel med allt du behöver. Du kan även fylla bensin och diesel.

Jckvik_Kano_Sommerfjs_2

Natur

Jäckvik ligger mellan Sveriges djupaste insjö Hornavan och vid foten av Pieljekaise nationalpark. Byn är omringad av fantastisk natur så du behöver inte gå långt för att uppleva det heller!

Kungsleden

En av världens mest kända och kanske även bästa vandringsled går rakt igenom Jäckvik. Kungsleden sträcker sig ifrån Abisko till Hemavan och är cirka 400 kilometer lång.

skidliftWebbkamera
Här får nu uppdatering om hur det ser ut runt liften var 5 minut.

 

  • Öppettider

  • Köket

  • Kontakt

ÖPPETTIDER! 

Anläggningen är stängd till kommande säsong 2020. Har ni frågor eller vill boka in er? Hör av er, vi svarar så snabbt vi kan. Kontaktuppgifter finns under "Kontakt"

TACK FÖR DENNA SÄSONG OCH VÄLKOMMEN TILLBAKA 2020!

❄️🤩🎿 

Välkomna till Jäckvik! ⛷Jäckvik Fjällcenter

 Jäckvik Fjällcenter AB bildades hösten 1997 vid övertagandet av skidliften och husvagnscampen i Jäckvik och har sedan dess drivits av Anne-Kirsti och Thomas Westerlund.

Anne-Kirsti kommer från vårt grannland i väster Norge och har bott här sedan 1989, Thomas är född och uppvuxen i Jäckvik.

ÖPPETTIDER! 

Finns inga öppettider ännu för kommande säsong 2020. 🤷🏻‍♀️

Menyn kommer vi lägga ut på hemsidan när den är klar. 🤩🍴

 

 Köket stänger alltid 21:00 även om puben är öppen längre! 

(Vi reserverar oss för eventuella ändringar i öppettiderna)

 

  • Besöksadress
  • Jäckvik Fjällcenter
  • Västra Pieljekaise 1
  • 938 95, Jäckvik